top of page
6FB46EDC-56FF-4D7D-8A53-41A50917EFDA.JPG

// TRAINING VISIEONTWIKKELING

Onderwijs staat nooit stil. Het verandert mee met de tijd, met de wereld van nu, met de kinderen van nu. Veranderingen in visie en programma maken soms dat je opnieuw met je team moet kijken naar inhoudelijke pijlers. Als Cultlab ondersteunen we in visieontwikkeling op gebied van kunst en cultuur. Vragen zoals; wat betekent creativiteit voor ons, wat willen we onze leerlingen meegeven in hun culturele ontwikkeling, naar hoe doen we dat?

In een dagdeel nemen we het team (van leerkrachtenteam tot management) mee in “wat willen we” naar “hoe gaan we dat doen”. In een dynamische en actieve training proberen we je met andere ogen te laten kijken naar je bestaande omgeving. We prikkelen met kunst en zetten je eigen ervaringen centraal. In dialoog ontrafelen we met elkaar waar jullie kern zit.

Uiteraard werken we in onze trainingen op maat en met de basis die al aanwezig is. Denk hierbij aan de bestaande schoolvisie, werkwijze en activiteiten. Samen brengen we verdieping aan daar waar het team energie op heeft. Wij geloven er in dat verandering/beweging soms dichterbij is dan dat we in eerste instantie denken.

bottom of page