// PROGRAMMA ONTWIKKELING CLICK.

In aanraking komen met verschillende vormen van kunst en cultuur is onmisbaar in de ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht bij kinderen. Maar hoe zorg je er als bevlogen leerkracht of kunstvakdocent voor dat het écht betekenis en draagvlak krijgt?

 

​Met CLICK. bieden Provincie Noord-Brabant, Fontys Hogescholen en Stichting Cultlab, talentvolle kunstvakdocenten en leerkrachten een ontwikkeltraject aan, gericht op de vraag hoe samen cultuureducatie in én rondom de school te verstevigen. Samen werken we aan een stevige positie voor cultuureducatie in de werkomgeving.
 

Wat kunnen kunstvakdocenten en leerkrachten samen ondernemen om cultuureducatie betekenisvol te maken voor de kinderen van nu? Binnen CLICK. vertrekken de deelnemers vanuit hun eigen vraag en verbinden zij zich aan collega deelnemers die vanuit verschillende rollen en expertises werken aan cultuureducatie. In die verbinding ontmoeten kunst, cultuur en onderwijs elkaar.

 

Ze verkennen de mogelijkheden van zichzelf, van de ander en van de omgeving. De deelnemers werken in co- creatie aan hun visie en ondernemerschap: door te maken, te ervaren en te delen. Wie heeft wat in huis en waar kan verbinding gemaakt worden?

 

(Meer informatie: www.wijzijnclick.nl)

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Stichting Cultlab

KvK: 66857899

BTW: NL856727611B01

Bank: NL52 RBRB 0941 9310 80​

Annelijn Smulders

Robin Brugman